Familiehotel Ter Zaele verwelkomt ook graag het bedrijfsleven...
Nederlands Nederlands

Over Ter Zaele

Het familiehotel Ter Zaele *** biedt zeer ruime kamers met zongericht privéterras, waarvan de helft uitgerust is met een kitchenette. Eigenlijk kunt U zich net zo goed lekker laten verwennen in het restaurant of in de Wijnbistro "Angelus". De reuzebarbecues tijdens de zomermaanden zijn uitgegroeid tot een traditie.

Ter Zaele staat voor dolce farniente op de ligweide, een heerlijke plons in het buitenbad, een romantisch ommetje in de wandeltuin. Kinderen en kleinkinderen worden in Ter Zaele extra verwend en zijn niet weg te slaan van het kangoeroepark en de speeltuin.

Ter Zaele ligt op een boogscheut van het middeleeuwse Brugge, op 4 km van Knokke-Zoute naast Damme Boekendorp en nabij het Zeeuwsch-Vlaamse grensstadje Sluis. Het familiehotel Ter Zaele is de uitgelezen uitvalsbasis voor fietstochten in het land van Uilenspiegel. Ter Zaele ligt nabij de bewegwijzerde fietsroutes Riante Polderroute, Maerlantroute, Zwinroute, Panoramaroute,… Ter Zaele ontwikkelde zelf een fietskaart voor de regio, en heeft naast een ruime privé parking, een gesloten fietsberging met atelier voor 40 fietsen.

Het familiehotel Ter Zaele verwelkomt ook graag het bedrijfsleven voor residentiële seminaries. Hiervoor staan aparte vergaderruimten gratis ter beschikking en worden speciale ontspanningsprogramma’s graag uitgewerkt.

Hotel Restaurant Ter Zaele | Hotel Restaurant Ter Zaele | Hotel Restaurant Ter Zaele | Hotel Restaurant Ter Zaele | Hotel Restaurant Ter Zaele |